Hallingdal Hospitality Services AS er et selskap med base på Geilo øverst i Hallingdal. Startet av 2 gründere, Øyvind og Fredrik med til sammen over 30 års erfaring i servicebransjen.
Fredrik med bakgrunn som sommelier og restaurantsjef. Var en av grunnleggerne til
Restaurant 1877 i Bergen som er nr 1 på TripAdvisor 3. året på rad.
Øyvind med bakgrunn fra hotelldrift, Kongeskipet, Michelin restauranter og offshore installasjoner er gjerne personen du møter først når du tar kontakt med Hallingdal Hospitality. Sammen med våre dyktige medarbeidere ønsker vi å tilby et komplett servicetilbud i turistdestinasjonen Hallingdal.

 

 

Vårt mål er å være nr.1 på gjestfrihet i Hallingdal
Vi er en totalleverandør av ulike tjenester innenfor overnatting, selskaper, events,
organiserte turer, mat og drikke.

Hallingdal

Er en av de store dalene i Norge og byr på rikholdig kultur, natur og turisme.
Hallingdal består av 6 kommuner og noen av de mest populære plassene for turister er Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål, Geilo og Ustaoset. Hallingdal er en helårlige destinasjon hvor alle årstider har sine spesielle nyanser og byr på ulike tilbud.

Vi kjenner spesielt godt Geilo og Ustaoset

Ved foten av Hallingskarvet nasjonalpark og som porten til Hardangervidda nasjonalpark, midt imellom Norges 2 største byer, ligger Geilo og Ustaoset.
Geilo er et av de største turistdestinasjonene i Norge og er lokalisert ca 790 meter over havet. Ustaoset ligger ligger ca 10 km vest for Geilo på ca 1000m høyde. Begge plasser kommer du lett fram til med tog eller bil.

Les mer om Geilo her på:

https://www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/geilo/

Geilo